>>Aktuální info>> Dobírka, platba v hotovosti a osobní převzetí jsou opět zpátky! ZDARMA kvalitní jednorázová rouška nebo respirátor KN95 ke každé objednávce! :) Roušky a respirátory ZDARMA zasíláme než nám dojdou zásoby, zatím stále máme na skladě. Respirátor KN95 pro objednávky za více než 2000Kč, rouška do všech ostatních. Bastlení ZDAR a koronaviru ZMAR! #bastlimespolu Oldřich :)

Hodnocení obchodu

4,9 406 hodnocení
Přidat hodnocení
5
393x
4
9x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.4.2020
Můj první a pravděpodobně nikoli poslední nákup.
Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Dík za hodnocení Jarku! Ať se vám bastlení daří a těším se na váš další nákup! Oldřich :)
Avatar autora | 28.4.2020
+ bez problému

Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Díky za kladné hodnocení i když vidím, že to doručení trvalo déle, než je obvyklé. Ať se vám se Starter kitem dobře bastlí! Oldřich :)
J Avatar autora JZ | 27.4.2020
Velice příjemné jednání, trochu jsem čekal rychlejší zaslání, ale je to asi dáno celkovou situaci dnešních dnů. Potšil mě i dárek v podobě roušky. Velice příjemné a rychlé jednání při objednávce.
PS Avatar autora Petr Skorkovský | 26.4.2020
Jsem naprosto spokojený, nákup a dodání proběhlo zcela bez problémů a podle očekávání! Doporučuji!
JK Avatar autora Josef Koutný | 21.4.2020
naprostá spokojenost. Balík byl doručen dokonce s předstihem 1-2 dní.
J Avatar autora Josef | 21.4.2020
Objednávku jsem poslal navečer, v poledne dalšího dne mi byla doručena, vše ok. Díky a doporučuji.
Avatar autora | 20.4.2020
+ poradí, počkají, dodají a ještě Vám přidají náhubek pro manželku

Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Díky Vláďo! :) Tak snad vám ta rouška přišla vhod :D. Oldřich
F Avatar autora falcen99 | 20.4.2020
Velmi rychle doruceni!!!!
Avatar autora | 20.4.2020
+ rychlé dodání
+ dárky

Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Díky za hodnocení Ivano! Doufám, že už s mBoty řádíte a nebo alespoň trénujete než přijdou děcka! :) Oldřich
P Avatar autora Petr | 18.4.2020
Velmi rychlé dodání, vše funguje (arduino je trochu křivě spájená, ale nijak to nevadí). Díky i za věnování na krabici i za roušku zdarma.
S Avatar autora StefanM | 17.4.2020
Velice rychlé dodání, všechno funguje a jako dárek respirátor. Doporučuji a díky.
VS Avatar autora Vladimir Svoboda | 16.4.2020
Objednavka prisla velice rychle, super komunikace, vse v naprostem poradku. Doporucuji! Jako tresnicka na dortu doslo i venovani a rouska! Skvely! Bastleni zdar.
Avatar autora | 15.4.2020
+ cena ,vyber

V Avatar autora Vojta | 15.4.2020
Objednávku jsem poslal kolem sedmé večer, v poledne dalšího dne byla u mne, přes půl republiky. A s věnováním. Díky, paráda!
Avatar autora | 15.4.2020
+ rychle dodani, platba bez problemu

Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Díky za hodnocení Josefe! To by mě zajímalo, jaký projekt s tolika Arduino věcičkami tvoříte. :) Oldřich
Avatar autora | 12.4.2020
Vstricni a prijemni odbornici.
Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Zdravím vás Michale! Díky za hodnocení a těším se, až se někdy k vám osobně podívám :). Oldřich
Avatar autora | 11.4.2020
+ Výběr
+ Ceny
+ Rouška v ceně v balení :)

Avatar autora (Administrátor) 29.5.2020
Díky za supr hodnocení Lukáši! Rouška pro každého zdarma by měla být samozřejmost... Oldřich :)
O Avatar autora Olda | 10.4.2020
Objednal jsem několik komponentů, které jsem obdržel už za dva dny i s rouškou. Děkuji za rychlé vyřízení.
K Avatar autora Karel | 10.4.2020
Objednal jsem si Arduino Starter Kit. I během koronavirové karantény zboží přišlo velice rychle. Oceňuji osobní přístup, dokonce jsem obdržel i roušku "proti koronaviru" jako překvapení. Děkuji.
K Avatar autora KIIV | 9.4.2020
Zajimavy vyber, vcelku rychle odeslani. Dalo by se tu asi hodne utracet :)

Stránka 2 z 21 , položek celkem: 412

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.