Hodnocení obchodu

4,9 215 hodnocení
Přidat hodnocení
5
204x
4
7x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.9.2019
+ Výborná komunikace, profesionální reakce a znalosti oblasti působení
+ Rychlé odeslání zboží

Avatar autora 21.10.2019
Díky za hodnocení a užijte si hodně zábavy s mBotem! A věřím, že vás ta malá potvůrka i něco u toho hraní naučí. Oldřich :)
Avatar autora | 18.9.2019
+ Velice rychle jednani
+ Prijemna komunikace

Avatar autora 21.10.2019
Takové hodnocení potěší, zvláště od holky co bastlí. Díky Kristýno! Oldřich :)
LF Avatar autora | 17.9.2019
Několikaletá spokojenost. Rychlé dodání. Spolehlivost. Skvělý aktuální sortiment. Bonus, který najdete jen málokde – příjemná a vstřícná osobní komunikace.
OH Avatar autora 27.9.2019
Díky za pěkné hodnocení Lenko a že s náma bastlíte. Holek co bastlí si vážím obzvláště, protože jich moc není. Oldřich :)
P Avatar autora | 17.9.2019
Výborný eshop s velkým sortimentem za přijatelné ceny. Dodání proběhlo bez problému!
OH Avatar autora 27.9.2019
Díky Petře! Mo v tom sortimentu máme ještě rezervy, ale na druhou stranu nechci mít v eshopu nějaké věci jen "do počtu". Ať vám to bastlí! oldřich :)
Avatar autora | 16.9.2019
+ Perfektní komunikace, profesionální přístup. Všem doporučuji.

Avatar autora 21.10.2019
Díky za hodnocení, ať se vám s microbitem daří! Oldřich :)
L Avatar autora | 13.9.2019
Objednal jsem si součástku BBC:Microbit konkretně náhradní držák na baterie a za 2 dný mi přisla zásilka naprosto vpořádku! Děkuji moc, určitě zde někdy zase nakoupím.
OH Avatar autora 27.9.2019
To vypadá, že jsme to zvládli! :) Díky Lukáši a hodně zábavy a úspěchů s programováním microbit přeju! Oldřich
VB Avatar autora | 12.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojen, rychlé vyřízení objednávky, správná komunikace a kvalita, mohu jen vřele doporučit. Děkuji moc.
OH Avatar autora 27.9.2019
Díky Vlastimile, nás to prostě baví tak to jde, a ještě víc, když vidím, že to má smysl a šíří se to správně mezi lidi. Oldřich :)
JO Avatar autora | 10.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojen, po objednání rychlé dodání zboží dobrá komunikace a kvalita. Moc děkuji.
OH Avatar autora 27.9.2019
Díky Jaroslave a ať se vám bastlení daří! Oldřich :)
Avatar autora | 8.9.2019
+ rychlost, sortiment, zapálení pro věc :-)

Avatar autora 21.10.2019
Díky Aleši! No raději přikoupím ještě nějaké hasičáky, kdyby jsme to s tím zapálením přehnali! :) Oldřich
JP Avatar autora | 5.9.2019
Obchod je perfektní. Naprostá spokojenost, nemá to chybu. Rychlost dodání, široký sortiment, výborná komunikace. SUPER!!!!
OH Avatar autora 5.9.2019
Wow! Takové hodnocení to si snad ani nezasloužíme úplně se tady červenáme a všichni roboti taky! Díky Josefe! Oldřich :)
JR Avatar autora | 3.9.2019
Vyborny obchod. Odted kupuji elektronicke soucastky pouze od nich. Jedno odpoledne jsem objednal a dalsi den rano to bylo doma. Naprosto vyborne a i dobre ceny.
OH Avatar autora 4.9.2019
Díky za hodnocení Jane! Jsem rád, že vám to přišlo tak rychle. Bastlení ZDAR! Oldřich
Avatar autora | 29.8.2019
+ Rychlá reakce na objednávku a rychlé doručení přes Zásilkovnu

Obchod působí dojmem, že v něm pracují odborníci, kteří věci rozumějí. Vše bylo v naprostém pořádku.
Avatar autora 21.10.2019
Díky Jirko, tak my tady sami bastlíme, tak je to pak spíše potěšení řešit věci a předávat zkušenosti. :)
JS Avatar autora | 28.8.2019
Je to prostě fofr od objednávky po dodání.
OH Avatar autora 3.9.2019
Souhlas, někdy je to opravdu fofr i u nás :). Díky Jiří! Oldřich
JH Avatar autora | 27.8.2019
Výborný obchod od objednání přes dodávku až ke komunikaci.
OH Avatar autora 3.9.2019
Tak to vypadá, že ten eshop nemá chybu! To si teda taky něco objednám! Díky, Oldřich :)
Avatar autora | 26.8.2019
Opravdu seriózní obchod, vše, jak má být! :-)
Avatar autora 21.10.2019
Díky Tomáši, ať vám to bastlí! :)
Avatar autora | 22.8.2019
Naprosto super rychlost dodání. Umřelo mi čerpadlo od zálivky a za méně než 24 hodin už to zase běželo. Nové navíc není ponorné a má velice bytelnou konstrukci bez lepidla :)
OH Avatar autora 3.9.2019
Díky Ivo, to jsem rád, že vám to neuschlo a mohli jsme pomoct! :) Oldřich
AM Avatar autora | 14.8.2019
Velká spokojenost, na stránkách dobře označená dovolená a termín, po kterém budou objednávky vyřizovat a odesílat. Téměř obratem po tomto termínu mi přišel velmi pečlivě zabalený balíček s objednaným zbožím, milým věnováním a ještě drobným dárečkem. Myslím, že si objednám znovu :)
OH Avatar autora 3.9.2019
Díky Andreo! Také nás těšilo. Bastlířek máme přece jen o poznání méně, tak si je musíme považovat! :) Oldřich
D Avatar autora | 13.8.2019
Normálně moc nikam hodnocení nepíšu, ale tady musím udělat vyjímku. Prima ceny a super osobní přístup. Jakmile budu zase něco bastlícího potřebovat, moje první zastávka bude určitě tady. Jo, a díky za dárek i osobní vzkazík na škatuli :) Blbina, ale potěší :)) Dejv
OH Avatar autora 3.9.2019
Díky Dejve, že jste udělal vyjímku a podělil se o osobní zkušenost s náma! Ať vám to bastlí a těším se, že se na nás zase obrátíte! Oldřich
Avatar autora | 22.7.2019
+ ochotný přístup
+ rychlost dodání

Avatar autora 21.10.2019
Díky Lucie a já vás zase chci pochválit, že jste holka a bastlíte nebo máte alespoň k bastlení blízko, když nakupujete v takovým bastlířským obchůdku jako je HW Kitchen :). Bastlení ZDAR! Oldřich :)
Avatar autora | 11.7.2019
Kamarádské až rodinné jednání. Ručně psané věnování na balíčku i se smajlíkem. Jednoduše pecka!
Avatar autora 21.10.2019
Díky Ondro! Jsem rád, že se balíček líbil :). Ty věci, co naše rodinná firma dělá, nás prostě baví a bastlíři jsou většinou takoví otevření týpci, takže to pak všechno funguje přirozeně a bez nějakých formalit. Ať vám to bastlí! Oldřich

Stránka 2 z 11 , položek celkem: 218

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.