Hodnocení obchodu

5,0 1002 hodnocení
Přidat hodnocení
5
983x
4
14x
3
2x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.1.2023
+ Opravdu rychlé vyřízení objednávky a doručení.

Avatar autora | 27.1.2023
+ Super komunikácia, informácie na stránkach, rýchlosť dodania :)

Avatar autora | 18.1.2023
+ originály Arduino desek

Avatar autora | 17.1.2023
Super komunikácia
Avatar autora | 14.1.2023
+ Spokojenost

Jako vždy naprostá spokojenost!
Avatar autora | 10.1.2023
+ slušné jednání a celkem rozumné ceny
- žádné jsem si nevšiml

Avatar autora | 4.1.2023
Prehledny e-shop, mnoho uzitecnych informaci.
Avatar autora | 31.12.2022
+ Osobní přístup. Super bastliri. ;)

Avatar autora | 30.12.2022
Zboží objednané 19. 12. bylo dodáno do Vánoc i přes automatické upozornění, že objednávka bude zpracována až v lednu.
Avatar autora | 30.12.2022
Ochota, vstřícnost. Rychlé odeslání i v předvánočním čase. Děkujeme.
Avatar autora | 27.12.2022
+ Spousta skvělých a velmi inspirativních věcí kolem elektroniky a programování
+ Skvělé místo pro pomoc v kreativních tužbách
+ Srdcařský přístup :o)

Avatar autora | 26.12.2022
+ Na internetových stránkách se lze seznámit se sbožím a najít odkazy na různé aplikace.

Avatar autora | 26.12.2022
Rychle, vtipně, osobytně. Prostě super, už se těším na bastlení.
Avatar autora | 19.12.2022
Český obchod s osobním přístupem hodnotím velice pozitivně.
Avatar autora | 19.12.2022
+ sortiment
+ slušné ceny
+ zákaznická podpora

Obchod s nevšedním sortimentem, jsem rád, že se někdo takto věnuje prodeji pomůcek pro učení a pokusy s programováním a robotikou. Díky za rady.
Avatar autora | 18.12.2022
Nápis "Dominikovi :)" na balíku mi spravil deň. Ďakujem :)
Avatar autora | 9.12.2022
Pokaždé krásná spolupráce.
Avatar autora | 9.12.2022
+ Vše proběhlo dle předpokladu, dobrá komunikace s obchodem.

Avatar autora | 7.12.2022
+ Odborná pomoc při výběru zboží je na velmi vysoké úrovni. V případě nesrovnalostí z hlediska kompatibility jednotlivých součástí a setů okamžitě volají a doporučí nejvhodnější řešení.
+ Přehledně vytvořený e-shop s obdivuhodnou šíří sortimentu.
+ Rychlé a spolehlivé dodání vybraného zboží do 48 hodin. Vstřícné jednání při řešení úhrady formou fakturace.

Avatar autora | 6.12.2022
+ Sortiment zaměřený na bastlení s mikropočítači, velmi záslužné. Z obchodu "dýchá nadšenecká atmosféra", je vidět, že pro provozovatele to není jen kšeft.
+ Blesková odezva-pro bastlíře, který má něco rozdělané, je to důležité: objednal jsem v noci z Ne na Po, v Po přišel mail+SMS, že zboží předáno dopravci a v úterý dopol. mi to už PPL přivezlo.

Zakoupené zboží teď nehodnotím, protože mi ho přinese až Ježíšek....

Stránka 1 z 51 , položek celkem: 1010