Hodnocení obchodu

4,8 97 hodnocení
Přidat hodnocení
5
90x
4
3x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.6.2018
+ Velmi rychlá reakce - objednala jsem v pondělí odpoledne, druhý den jsem zboží obdržela.

Avatar autora 18.7.2018
Díky za hodnocení. Jsme prostě rychlíci no :). Ať vám to bastlí, Oldřich.
Avatar autora | 25.6.2018
+ dobry vyber
+ prehladne stranky

Avatar autora 18.7.2018
Díky! Oldřich :)
Avatar autora | 17.6.2018
+ Široká nabídka
+ Perfektní komunikace

Avatar autora 18.7.2018
Díky Pavle! jsem rád, že se nám daří plnit to, co je pro nás samotné důležité. Ale ještě máme rezervy, na skladě zboží fůra, ale na eshopu to ještě všechno nemáme. Ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 5.6.2018
+ OBJEDNAL JSEM V PÁTEK V 16:30 A BYLO DORUČENO V PONDĚLÍ RÁNO! GENIÁLNÍ

Avatar autora 18.7.2018
Tak to byla asi náhoda! :) Ne, dělám si legraci, jsem rád, že se to podařilo rychle dodat. Depo pošty zavírá v 17:30 a DPD v 18:00 a my jsme většinou poslední co projednou branou, takže tak. Oldřich :)
Avatar autora | 5.6.2018
+ Komunikují, rychlé doručení Českou poštou!!!

Avatar autora 18.7.2018
Díky za stopro hodnocení! Také nás těšilo! :) Za kolektiv HW Kitchen, Oldřich.
Avatar autora | 30.5.2018
+ Výběr příslušenství
+ Cena
+ Návody

Avatar autora 18.7.2018
Díky za hodnocení Tomáši! Jak se na to tak dívám, tak když jsme tak dobří, kde se nám tam ztratilo těch 10%? ;) Chci říct, pokud je konkrétně co zlepšovat a já si myslím že určitě je, tak dejte vědět. Oldřich :)
Avatar autora | 23.5.2018
- Obchod nemá dodací místo typu Úloženka apod. Nutno využívat pouze molocha Česká pošta. Šílené zkušenosti!!

Avatar autora 18.7.2018
Zdravím Franto, na tomto druhu dopravy potřebujeme ještě zapracovat. Každopádně když jsme dělali před časem průzkum, tak většina zákazníků vyžadovala právě Českou poštu. Ve vašem případě to bylo doručení na poštu, tak nechápu, co na tom mohli pokazit, tak mě to o to víc mrzí. Příště možná využijte dodávku pomocí služby DPD, to máme jako alternativu. Věřím, že se nám podaří do budoucna zapracovat i službu typu úloženka. Mějte se. Oldřich
Avatar autora | 23.5.2018
Děkuji za Vaši důvěru. Při platbě fakturou se nikdy neopozdím, abych Vámi projevenou důvěru nezklamal.
Avatar autora 18.7.2018
Zdravím Petře, pro zákazníky jako Vy je zase radost pracovat! :) Můj svět funguje spíše na chlapské slovo, podání ruky, osobní kontakt nebo domluvu a tak si velmi vážím toho, když to má někdo podobně. Zaplatil jste ještě o 4 dny dříve, než jste měl :). Oldřich
Avatar autora | 20.5.2018
Vše proběhlo k největší spokojenosti. Včetně konzultace k výrobku s odborníkem z firmy.
Avatar autora 18.7.2018
Zdravím vás! Rád jsem to s vámi probral. Ono doporučit něco, co mám sám na sobě a blízkých lidech odzkoušené a vím že je to dobré je taky radost a jsem rád, že jste se tím nechal taky "nakazit" :D. Ať vám robot slouží a máte s ním hodně zábavy a nových znalostí! Oldřich :)
Avatar autora | 13.5.2018
+ výborná komunikace

Avatar autora 18.7.2018
Díky! Ať Vám produkty od Makeblock dobře slouží a užijete si s nimi i hodně zábavy! Oldřich :)
Avatar autora | 8.5.2018
HW Kitchen nakupuji , pro ruzne projekty a muzu jen doporucit . A take jsem spokojen s komunikaci. Takze za me OK :-).
Avatar autora 18.7.2018
Díky, ať vám to bastlí! :) O.
Avatar autora | 3.5.2018
+ rychlé dodání

Dobře zabaleno, rychlé odeslání, spokojenost se zbožím.
Avatar autora 18.7.2018
To zní dobře, díky, Oldřich :)
Avatar autora | 2.5.2018
rychlost a kvalita
Avatar autora 18.7.2018
Díky za hodnocení. Zkusíme od vás zjistit více informací co udělat pro to, aby to třeba příště bylo 100% :). Oldřich
Avatar autora | 17.4.2018
+ Veliká ochota, vstřícnost a snaha pomoci
- Neúplné odpovědi na dotazy.

Obchod je na vysoké úrovni. Široká nabídka produktů. Jsem až na maličkosti spokojen.
Avatar autora 18.7.2018
Zdravím vás a díky za hodnocení. Pokud máte další dotazy nebo jsem neodpověděl na všechno, nebo něco bylo nesrozumitelné - zeptejte se prosím znovu, napište email nebo rovnou zavolejte a věřím, že ty nesrovnalosti vyřešíme. Někdy není lehké odpovídat na dotazy hlavně proto, protože nedokážu úplně odhadnout na jakou úroveň znalostí mohu hodit kotvu, tedy co ještě vysvětlovat a co už ne. Arduino problematika je dost široká. Nejlépe zavolejte, to se pak radí jednodušeji :) Oldřich 775030077
Avatar autora | 14.4.2018
+ Od zadání objednávky po převzetí zboží vše perfektní
- Nevýhody nebyly zjištěny

Avatar autora 18.7.2018
Zdravím Vás a díky za pěkné hodnocení. Přeji hodně úspěchů s Arduinem! Oldřich :)
Avatar autora | 11.4.2018
+ Přehlednost

Avatar autora 18.7.2018
Osobně si myslím, že na přehlednosti musíme ještě zamakat, aby to bylo 100%. Tak mě těší, že už teď to není špatné. Oldřich :)
Avatar autora | 8.4.2018
+ Vždy je vše OK

Avatar autora 18.7.2018
Tohle je krátké, ale slibné hodnocení. Díky! Oldřich :)
Avatar autora | 3.4.2018
+ rychlost vyřízení objednávky i reklamace.

Avatar autora 18.7.2018
Díky za stovkové hodnocení! Někdy se vyskytne problém, ale to neznamená, že si tím necháme pokazit chuť. :) Jsem rád, že se ta reklamace podařila rychle vyřešit. Oldřich
Avatar autora | 22.3.2018
Chybí vhodný dopravce.
Avatar autora 18.7.2018
Dobrý den. Přepravu pro nás zajišťuje Pošta a DPD. O jakého přepravce byste měl zájem prosím ? S pozdravem, Oldřich
Avatar autora | 15.3.2018
Rychlé zaslání. Dobrý výběr.
Avatar autora 18.7.2018
Díky a hodně úspěchů s Arduinem! :)

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 97

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.