Hodnocení obchodu

4,9 104 hodnocení
Přidat hodnocení
5
97x
4
3x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.9.2018
Jsem spokojen.Doporučuji.
Avatar autora 18.9.2018
Díky za hodnocení! Ať se vám s Arduinem daří! Oldřich :)
Avatar autora | 27.8.2018
bez problémů
Avatar autora 18.9.2018
Díky. Oldřich :)
Avatar autora | 24.8.2018
+ Rychlé jednání

Avatar autora 18.9.2018
to bylo rychlé hodnocení :). Díky
Avatar autora | 1.8.2018
proste super
Avatar autora 18.9.2018
diky :) Oldřich
Avatar autora | 31.7.2018
+ Slusne ceny
+ Rychle vyrizeni objednavky
+ Dostupnost modulu nedostupnych jinde
+ dobre zpracovane odkazy k modulum u popisu

Myslim ze tento eshop ma obrovskou budoucnost, je z nej videt ze se mu venuje nekdo, kdo ma o veci zajem. V mem pripade je to prvni nakup zde, ale maximalni spokojenost.
Avatar autora 18.9.2018
Díky moc za hodnocení no abyste nás nepřechválil! Někdy tu máme ve skladě pěkný nepořádek hlavně při přejímce zboží, a taky si hrajeme v pracovní době s roboty. Oldřich :)
Avatar autora | 30.7.2018
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora 18.9.2018
Díky, ty dvě věci jsou pro nás velmi důležité, tak jste to trefil! :) Oldřich
Avatar autora | 20.7.2018
+ solídní

Avatar autora 18.9.2018
Díky a užijte si knihu :). Oldřich
Avatar autora | 29.6.2018
+ Velmi rychlá reakce - objednala jsem v pondělí odpoledne, druhý den jsem zboží obdržela.

Avatar autora 18.9.2018
Díky za hodnocení. Jsme prostě rychlíci no :). Ať vám to bastlí, Oldřich.
Avatar autora | 25.6.2018
+ dobry vyber
+ prehladne stranky

Avatar autora 18.9.2018
Díky! Oldřich :)
Avatar autora | 17.6.2018
+ Široká nabídka
+ Perfektní komunikace

Avatar autora 18.9.2018
Díky Pavle! jsem rád, že se nám daří plnit to, co je pro nás samotné důležité. Ale ještě máme rezervy, na skladě zboží fůra, ale na eshopu to ještě všechno nemáme. Ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 5.6.2018
+ OBJEDNAL JSEM V PÁTEK V 16:30 A BYLO DORUČENO V PONDĚLÍ RÁNO! GENIÁLNÍ

Avatar autora 18.9.2018
Tak to byla asi náhoda! :) Ne, dělám si legraci, jsem rád, že se to podařilo rychle dodat. Depo pošty zavírá v 17:30 a DPD v 18:00 a my jsme většinou poslední co projednou branou, takže tak. Oldřich :)
Avatar autora | 5.6.2018
+ Komunikují, rychlé doručení Českou poštou!!!

Avatar autora 18.9.2018
Díky za stopro hodnocení! Také nás těšilo! :) Za kolektiv HW Kitchen, Oldřich.
Avatar autora | 30.5.2018
+ Výběr příslušenství
+ Cena
+ Návody

Avatar autora 18.9.2018
Díky za hodnocení Tomáši! Jak se na to tak dívám, tak když jsme tak dobří, kde se nám tam ztratilo těch 10%? ;) Chci říct, pokud je konkrétně co zlepšovat a já si myslím že určitě je, tak dejte vědět. Oldřich :)
Avatar autora | 23.5.2018
- Obchod nemá dodací místo typu Úloženka apod. Nutno využívat pouze molocha Česká pošta. Šílené zkušenosti!!

Avatar autora 18.9.2018
Zdravím Franto, na tomto druhu dopravy potřebujeme ještě zapracovat. Každopádně když jsme dělali před časem průzkum, tak většina zákazníků vyžadovala právě Českou poštu. Ve vašem případě to bylo doručení na poštu, tak nechápu, co na tom mohli pokazit, tak mě to o to víc mrzí. Příště možná využijte dodávku pomocí služby DPD, to máme jako alternativu. Věřím, že se nám podaří do budoucna zapracovat i službu typu úloženka. Mějte se. Oldřich
Avatar autora | 23.5.2018
Děkuji za Vaši důvěru. Při platbě fakturou se nikdy neopozdím, abych Vámi projevenou důvěru nezklamal.
Avatar autora 18.9.2018
Zdravím Petře, pro zákazníky jako Vy je zase radost pracovat! :) Můj svět funguje spíše na chlapské slovo, podání ruky, osobní kontakt nebo domluvu a tak si velmi vážím toho, když to má někdo podobně. Zaplatil jste ještě o 4 dny dříve, než jste měl :). Oldřich
Avatar autora | 20.5.2018
Vše proběhlo k největší spokojenosti. Včetně konzultace k výrobku s odborníkem z firmy.
Avatar autora 18.9.2018
Zdravím vás! Rád jsem to s vámi probral. Ono doporučit něco, co mám sám na sobě a blízkých lidech odzkoušené a vím že je to dobré je taky radost a jsem rád, že jste se tím nechal taky "nakazit" :D. Ať vám robot slouží a máte s ním hodně zábavy a nových znalostí! Oldřich :)
Avatar autora | 13.5.2018
+ výborná komunikace

Avatar autora 18.9.2018
Díky! Ať Vám produkty od Makeblock dobře slouží a užijete si s nimi i hodně zábavy! Oldřich :)
Avatar autora | 8.5.2018
HW Kitchen nakupuji , pro ruzne projekty a muzu jen doporucit . A take jsem spokojen s komunikaci. Takze za me OK :-).
Avatar autora 18.9.2018
Díky, ať vám to bastlí! :) O.
Avatar autora | 3.5.2018
+ rychlé dodání

Dobře zabaleno, rychlé odeslání, spokojenost se zbožím.
Avatar autora 18.9.2018
To zní dobře, díky, Oldřich :)
Avatar autora | 2.5.2018
rychlost a kvalita
Avatar autora 18.9.2018
Díky za hodnocení. Zkusíme od vás zjistit více informací co udělat pro to, aby to třeba příště bylo 100% :). Oldřich

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 104

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.