Hodnocení obchodu

5,0 428 hodnocení
Přidat hodnocení
5
415x
4
9x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JO Avatar autora Jiří ORAVEC | 9.7.2020
Rychlý a rosáhlý obchod.
AT Avatar autora Aleš Toman | 9.7.2020
perfektní obchod,
JK Avatar autora Jiří Kochánek | 8.7.2020
Vše přišlo nejrychleji jak mohlo. Zdar bastlení.
Avatar autora | 8.7.2020
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávek, poradenská podpora. Nakupiji zde běžně. Karel
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky Karle, je skvělé mít zákazníky jako jste VY! Spíš bych měl já poděkovat za vaše rady a zpětné vazby. Díky a ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 2.7.2020
Velmi rychlé a milé jednání.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky za hodnocení bastlířko Mirko! Teda doufám, že ten Arduino kit jste brala pro sebe a ne třeba pro manžela, Ale tak i kdyby, tak zaplať pánbůh za podporující ženy, co nás chlapi nechají bastlit a ještě třeba kupují součástky na bastlení :). mějte se krásně! Oldřich
Avatar autora | 29.6.2020
+ Vzácný přístup k zákazníkovi
+ Dokonalé vyřízení, zabalení, odeslání.

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Víte, bastlíři jsou určitý vzácný druh a tak i náš přístup tomu odpovídá. Prostě je to tak. Díky Václave! :)
Avatar autora | 26.6.2020
Amavet 686 je pravidelným zákazníkom viac ako 5 rokov. Počet rokov spolu prace je najlepším dokladom spokojnosti. Netreba k tomu viac komentárov.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Je skvělé, že v Amavet umožňujete dětem a mladým lidem poznat naplno bastlení a podporujete je v tom! Díky za to Pavle a těším se třeba na další spolupráci! Oldřich :)
J Avatar autora Josef | 24.6.2020
Rychlé dodání a přesně co jsem potřeboval.
Avatar autora | 22.6.2020
Komunikace Ceny Kvalita
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky za hodnocení Pavle! Ať vám věci od nás dobře slouží! Oldřich :)
MK Avatar autora Mgr. Pavol Kysela | 21.6.2020
Veľmi, som zákazníik viac rokov a propagujem
J Avatar autora Jirka | 17.6.2020
Skvělá komunikace a dodání druhý den. Můžu jen doporučit.
Avatar autora | 15.6.2020
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky za 100% hodnocení, ať se vám s kutilským kitem dobře pracuje a microbit poslouchá! Oldřich :)
Avatar autora | 11.6.2020
+ Prehladna ponuka, priaznive ceny, siroka ponuka, rozne navody

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky Peter! Užijte si Ottíka! Oldřich :)
I Avatar autora Ivan M | 10.6.2020
Perfektní přístup, rychlé dodání, lze jen doporučit
D Avatar autora David | 10.6.2020
Malý problém, který byt okamžitě bezplatně vyřešen. Můžu doporučit
Avatar autora | 7.6.2020
+ Vše proběhlo rychle a v pořádku

Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky za hodnocení! Ať vám to Arduino šlape! :)
LN Avatar autora Libor Nováček | 6.6.2020
Malý problém, který byl s jedním servem ve stavebnici robota (stane se), byl obratem vyřešen zasláním nového. Nakoupil jsem již opakovaně a moc spokojený jsem i s rychlostí odeslání.
PN Avatar autora Peter Navoy | 2.6.2020
výborná komunikácia, široká ponuka, priaznivé ceny, veľmi rýchle dodanie tovaru (aj na Slovensko za 1 deň), rôzne návody ako bonus, všetko super
KB Avatar autora Karel Branda | 2.6.2020
Rychle, bezproblémově
Avatar autora | 29.5.2020
Výborná komunikace. Pomoc i v případě nějakých nejasností při používání některého prvku. Dodací lhůty jsou v podstatě "okamžité " dodání.
Avatar autora (Administrátor) 11.7.2020
Díky Karle! Jsem rád, že můžeme řešit věci společně a že se to daří :). Oldřich

Stránka 1 z 22 , položek celkem: 434

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.