Hodnocení obchodu

4,9 137 hodnocení
Přidat hodnocení
5
130x
4
3x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 4.1.2019
+ Rychlost dodání a výborná cena

Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení. Trefil jste zrovna do černého naši vánoční akci, tak jsem rád, že budete bastlit a užívat si pohodlně Arduino sbalené na cesty. Oldřich :)
Avatar autora | 31.12.2018
+ Rychlý
+ Spolehlivý

Avatar autora 17.1.2019
Zdravím a díky za hodnocení. Pokud se Arduinem budete sama prokousávat a budete potřebovat něco poradit, tak nás neváhejte kontaktovat. PS: Pod tou naší Arduino knížkou, jak je teď větší, se dá i pohodlně usnout, mám to vyzkoušené. Oldřich :)
Avatar autora | 29.12.2018
Rýchlosť a precíznosť jednania a i dodania, dané slovo dodržané + ochota.
Avatar autora 17.1.2019
Zdravím Pavle a díky za hodnocení. Budu moc rád, když pak dáte vědět, co se vám s těmi věcmi podařilo vytvořit. Já vím, že míříte vysoko a o to více mě to zajímá. Rád si o vás přečtu pak na Arduino.cz! Oldřich :)
Avatar autora | 28.12.2018
+ přehledný obchod se spoustou know-how, rychlé doručení

Avatar autora 17.1.2019
Díky Jane, věřím že do budoucna se podaří přidat ještě více toho know how, aby s náma lidi bastlili a ne jen u nás nakupovali. To bych byl moc rád. Mějte se. Oldřich :)
Avatar autora | 27.12.2018
+ Neobvykle rychlé odesílání objednávky.
+ Bezpečně zabaleno.

Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení, vyřídím vaši pochvalu do naší balírny. Doufám, že jste si užil vánoční sadu microbit. Ať vám to bastlí. Oldřich :)
Avatar autora | 27.12.2018
+ Perfektní komunikace, profesionální přístup, vše v pořádku

Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení. Pak dejte vědět, jak vám microbit sedí a co se vám podařilo vytvořit. Oldřich :)
Avatar autora | 27.12.2018
+ Výborná komunikácia, prehľadný eshop, rýchle dodanie.

Avatar autora 17.1.2019
Díky za supr hodnocení. Ať si to s roboty Makeblock užijete a pokud by jste s něčím ze všech těch hodně věcí potřeboval pomoct, tak se na mě obraťte. Oldřich :)
Avatar autora | 25.12.2018
+ Výborná komunikace, znalost problematiky.
+ Odborná podpora.

Výborný obchod, protože tu nakupujete u odborníků.
Avatar autora 17.1.2019
Zdravím Jirko a díky za hodnocení. Hodně úspěchů při bastlení přeju. Oldřich :)
Avatar autora | 25.12.2018
-spolehlivý a v předvánočním čase docela rychlý e-shop -rozumné ceny
Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení. Říká se že věci jsou tak silné, jak nejslabší dokáže být každá jejich jednotlivá část. Jejda to zní nějak složitě. Každopádně jsem tím chtěl říct, že letošní Vánoce jsme zvládli a podrželi jsme se v tom my a taky pošta a DPDčko! Oldřich :)
Avatar autora | 21.12.2018
+ Rychlost,ústretovost.

Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení a přeji příjemné bastlení s novým přístrojem. Oldřich :)
Avatar autora | 20.12.2018
+ Rychlost

Avatar autora 17.1.2019
Díky! A já jsem rád, že přepravní firmy nás v tom drží :). Oldřich
Avatar autora | 19.12.2018
+ Extrémně rychlé odeslání objednávky
+ Nejlepší ceny

Super.
Avatar autora 17.1.2019
Zdravím Michale a díky za hodnocení. U vaší objednávky to bylo jednoduché, objednal jste 10:58 a stihl ještě zaplatit 14:33 a my s balíkama jezdíme až v 17:05, takže spousta času mezi tím :). Krásné svátky. Oldřich
Avatar autora | 16.12.2018
+ Nabízí zboží, které se hůře shání.
+ Reagují velmi rychle.
+ Zboží je perfektně zabaleno.
+ Mají asi v Česku největší výběr digitálních desek a digi-stavebnic ?
- Snad jen, že nemají úplně všechno, ale to nevadí.

Prostě nejlepší, jen škoda, že nemají výdejnu poblíž, ale nemusím snad být 100% skrblík.
Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení. Největší výběr určitě nemáme, ale za to máme odzkoušené věci, co opravdu fungují a poslouží k hraní, zábavě a něco naučí. Například mBot, Tinylab, originální Arduino a tak :). Oldřich
Avatar autora | 15.12.2018
+ Před Vánoci jsem k nákupu dostal perníčky.
+ Užitečný e-book o Arduinu zdarma.

Avatar autora 17.1.2019
Díky za hodnocení a doufám, že jste si pochutnal :). Oldřich
Avatar autora | 12.12.2018
+ rychlé vyřízení a dodání
Avatar autora 17.1.2019
Díky. Oldřich :)
Avatar autora | 12.12.2018
+ rychlost dodání
- menší výběr produktů

Obchod je přehledný a dodání rychlé. Ocenil bych větší výběr produktů.
Avatar autora 17.1.2019
Zdravím Marku, souhlasím s tím, že výběr produktů by měl být větší. Pracujeme na tom, ale nejde to úplně rychle. Chceme nabízet kvalitní věci co máme otestované s kvalitními a přesnými popisky na eshopu. Na druhou stranu nikdy nebudeme mít obrovský výběr produktů, to není cíl. Chceme nabízet věcičky na kvalitní bastlení, hraní a tvoření a snad ještě pár věcí kolem toho :). Ať vám to bastlí! Oldřich
Avatar autora | 11.12.2018
Kurier dpd ktoreho pouzivate je uplne neschpny. Uz tyzden mi to nevedia dorucit.
Avatar autora 17.1.2019
Mrzí mě, že DPD na Slovensku zlobí. Vidím, že to nakonec zvládli doručit, tak aspoň tak. Díky i tak za 100% hodnocení. Oldřich
Avatar autora | 7.12.2018
+ Zde jsem nasel opravdu relevantni informace, kompatibilni LiPol baterii se stavebnici robota, k ovladaci byla automaticky prilozena vhodna baterie - je to malickost, ale pri darku pro dite, co chce stavebnici hned zkouset je to dulezita malickost. Celkovy dojem byl, ze v HW kitchen opravdu vedi co prodavaji. A jako mala pozornost byl k nakupu prilozen pernicek ve tvaru loga Arduino :-)

Avatar autora 17.1.2019
Díky moc za hodnocení! No snažíme se to dělat tak, jako by to bylo pro nás, protože pak je úplně jasné, jak to všechno dělat :). Moc mě vaše hodnocení potěšilo. Upřímně ty perníky teď chystáme po nocích, tak jsem rád, že to stojí za to. Krásné Vánoce a užijte si mBota! :) Oldřich
Avatar autora | 5.12.2018
+ Rychlý obchod

Avatar autora 17.1.2019
Díky. Jsem rád, že se nám daří tu rychlost držet a doručovat zboží další den po objednání. Oldřich :)
Avatar autora | 4.12.2018
rychlé dodání, kvalitní produkty
OH Avatar autora 6.12.2018
Zdravím Marku a díky za hodnocení. Já osobně jsme dost nedočkavý bastlíř a taky mám rád, když věci fungují tak, jak udává výrobce nebo mají fungovat. Takže tu rychlost a kvalitu beru jako základ. Mějte se. Oldřich

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 139

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.