Hodnocení obchodu

4,9 327 hodnocení
Přidat hodnocení
5
316x
4
7x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JL Avatar autora Josef Liška | 20.2.2020
Pecka, fofr.
P Avatar autora Pavel | 20.2.2020
Vse perfektni jak informovani tak rychlost doruceni. Muzu jenom doporucit.
ME Avatar autora Miracle Engineers | 15.2.2020
Vše naprosto v pořádku :)
ZZ Avatar autora Zdeněk Zákutný | 7.2.2020
Dobrý den, musí říci, že nakupovat u HW-Kitchen je prostě paráda. Naprosto pohodová komunikace, ten smajlík na krabici prostě potěší, všechno zboží perfektně zabalené. Musím říci, že se pro naši školu HW-Kitchen stává dvorním dodavatelem a já jen lituju, že nedokážu sehnat dost financí na to, abych mohl koupit další věci, s nimiž se informatika a robotika učí mnohem veseleji. Mnoho zdaru a jen tak dál! :-)))
M Avatar autora Martin | 4.2.2020
Nadstandardní péče o zákazníka, rychlé a transparentní dodání. Osobní přístup se smajlíkem a nápisem. Děkuji moc!
P Avatar autora Pavel | 3.2.2020
rychlá reakce, vše přišlo v čas a pořádku
L Avatar autora Lenka | 2.2.2020
Rychlé, přesné, osobní se smajlíkem a jménem :-)
L Avatar autora Ladislav | 29.1.2020
Knížka přišla v naprostém pořádku. Chtěl jsem i doplatit částku za dopravu, ale ta mi byla prominuta, za což děkuji.
Avatar autora m | 26.1.2020
Vše přišlo v naprostém pořádku
M Avatar autora Marek | 25.1.2020
Vše v naprostém pořádku i se smajlíkem na balíčku :)
G Avatar autora George | 23.1.2020
+ rychlá reakce obchodu + slušné návody, odkazy na datasheety, drivery apod. - sortiment by mohl být trošku širší Byl jen malý problém s dopravcem - Českou poštou, zásilka sice přišla na čas, ale při pokusu o změnu termínu doručení odkaz nefungoval. Ale to není chyba HW Kitchen. E-shop rozhodně doporučuju, i ta bezprostřední, neformální forma komunikace se mi líbí! :)
V Avatar autora Vadym | 20.1.2020
Všechno je skvělé! Extra rychlá doprava!
D Avatar autora Dušan | 16.1.2020
Vše v pořádku :-)
Avatar autora | 16.1.2020
+ komunikace a osobní přístup
+ balík pečlivě zabalen popsán a vnitřt vyplněn balícím materiálem
+ velmi rychlé odeslání
+ možnost podpořit tvůrce fora návodů a knihy o arduino tematice
- problematická doprava ....nemožnost skutečně sledovat balík
- volba dopravce spíše virtuální
- menší výběr
- o něco dražší než konkurence

problematická doprava zvolil jsem balík do ruky od české pošty ...přesto mi přišel od obchodu mail že mohu sledovat zboží na dopravci Zásilkovna ..od Zásilkovny mi naopak přišel mail že zboží má společnost Packeta .....nakonec byl balík doručen Českou poštou ...takže balík byl doručován přes 3 dopravce, ke sledování balíku jsem měl 3 systémy který každý tvrdil jiné informace a časy které se navzájem vyvracely .....o tom že mi budou doručovat balík a kdy, jsem se nakonec dozvěděl až jsem ho již měl ......přestože byl balík obchodem Hwkitchen.cz odeslán neuvěřitelně rychle ..tak pak díky několika dopravcům dorazil o pár dní později než by mohl pokud by byl použit pouze jeden dopravce
Avatar autora (Administrátor) 22.2.2020
Zdravím Vojtěchu! Díky za zpětnou vazbu. Ono je to tak, abychom byli schopni nabídnout dobré ceny dopravy a získali taky nějaký čas na další věci, tak pro prvotní sběr balíků využíváme Zásilkovnu. Je to uvedeno v poznámkách u druhů dopravy a také v informacích o dopravě a platbě. Ale znám to, kdo by to v rychlosti četl. Probíhá to tak, že zásilkovna přebírá na depu všechny naše balíky (až na vyjímky - nadrozměrné zásilky nebo velmi drahé) a pak je předává dopravcům. Normálně se tohle neprojeví ani na dodací době, protože předání je ještě ten den. Ze zkušeností je tady ale DPD většinou vždy rychlejší než Česká pošta, když už to teda řešíme :). Nejrychlejší je samozřejmě vyzvednutí přímo v zásilkovně. Podle záznamů z eshopu vzniklo zdržení u České pošty. Posílali jsme to 6. a vy jste to měl pak 9. Jo a ta Packeta je jen označení vlastníka Zásilkovny, tak to asi bylo uvedeno v nějaké zprávě. Omlouvám se, že je to trochu zamotané, ale tento setup nám funguje dobře. Tak bastlení ZDAR! Oldřich Zásilka byla vydána.: 2020-01-09 07:31:24 Zásilka byla podána na České poště s trasovacím číslem DR1695164736B.: 2020-01-07 12:24:00 Zásilka byla odeslána na pobočku Česká pošta: 2020-01-10 13:52:00 Zásilka byla připravena k odeslání na depu Zásilkovna, DEPO Brno - Vídeňská (sklad).: 2020-01-07 09:34:15 Zásilce bylo přiřazeno podací číslo České pošty DR1695164736B.: 2020-01-07 09:32:50 Zásilka byla přijata na depu Zásilkovna, DEPO Brno - Vídeňská (sklad).: 2020-01-07 09:32:46 Zásilka byla odeslána na pobočku DEPO Brno - Vídeňská (sklad): 2020-01-06 21:12:57 Zásilka byla připravena k odeslání na depu Zásilkovna, DEPO, Ostrava, Frýdecká 700/475.: 2020-01-06 19:51:40 Zásilka byla přijata na depu Zásilkovna, DEPO, Ostrava, Frýdecká 700/475.: 2020-01-06 18:55:49 Internetový obchod předal informace o zásilce.: 2020-01-06 16:49:10
Avatar autora | 16.1.2020
+ Rychle dodani

Avatar autora (Administrátor) 22.2.2020
Díky Robine a bastlení ZDAR! Oldřich
S Avatar autora Standa | 16.1.2020
Naprosto spokojen, bleskové dodání, přátelská komunikace.
H Avatar autora Honza | 15.1.2020
Se službami obchodu jsem naprosto spokojen. Zásilka přišla rychle a bezproblémově. Děkuji.
F Avatar autora Filip | 15.1.2020
Děkuji za rychlé a bezproblémové dodání zboží. Jsem se službami obchodu velmi spokojen. Doporučuji.
D Avatar autora David | 9.1.2020
Vše v pořádku, spokojenost.
Avatar autora | 9.1.2020
Je takový, jaký by měl být. Rychlý, spolehlivý
Avatar autora (Administrátor) 22.2.2020
Díky Petře! No máme ještě hodně co vylepšovat! Oldřich :)

Stránka 1 z 17 , položek celkem: 331

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.