Hodnocení obchodu

4,9 172 hodnocení
Přidat hodnocení
5
162x
4
6x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.5.2019
+ Možnost osobního odběru kdykoli i o víkendu

vstříctnost ochota
Avatar autora 25.5.2019
Díky za hodnocení! Po domluvě o víkendu není problém. :) Bastlení ZDAR! Oldřich
Avatar autora | 16.5.2019
Veľmi rýchle doručenie. Super obchod.
Avatar autora 25.5.2019
Díky Palo, zdravím bratov na Slovensko! Oldrich :)
Avatar autora | 11.5.2019
Výborný poměr cena / výkon
Avatar autora 25.5.2019
Díky Honzo! No snažíme se držet dobré ceny. I když někdy to úplně nedopadne, protože nemůžeme nakupovat moc ve velkém, jsme malá firma. Ale snažíme se. Oldřich :)
Avatar autora | 6.5.2019
+ komunikace OK, funguje jak má
- při platbě přes účet trvalo doručení týden, nechápu proč jsou v řetězci za sebou zásilkovna a pak č.pošta, to má také vliv na delší dobu dodání...

Avatar autora 25.5.2019
Dobrý den, je mi líto, že doručení trvalo tak dlouho. V tomto případě to byla naše chyba, protože náš systém nesprávně vyhodnotil přijmutí platby a tak jsme objednávku odeslali po ruční kontrole později. Omlouvám se a jako kompenzaci nabízím slevu 10% na váš další nákup. Uveďte prosím do poznámky. Oldřich
Avatar autora | 4.5.2019
... krásný ochod, kde se spojuje praktičnost a hravost, hraní. vše co se zde nakoupí je možné použít i pro praxi...
Avatar autora 25.5.2019
My si prostě rádi hrajem a víte kolik pěkných věcí nám tady už při tom hraní vzniklo? :) Když to člověka baví, tak mu to i jde a má dobré výsledky a když se podaří ta zábava nasměrovat i na něco praktického, tak je to úplně supr! Proto si nesmíme v životě přestat hrát. Díky za hodnocení a ať se vám s roboty daří. Oldřich :)
Avatar autora | 4.5.2019
+ dodani okamzite, vecer jsem objednal a druhy den vyzvedl...

Avatar autora 25.5.2019
No objednal jste 15:57, takže to jsme ještě nespali a povedlo se. ;) Díky za hodnocení a hodně úspěchů v bastlení! Oldřich :)
Avatar autora | 4.5.2019
+ rychlost
+ v te době nejvýhodnější cena za daný produkt

Avatar autora 25.5.2019
Díky za hodnocení. To jste trefila zrovna naši akci, tak byl produkt opravdu, ale opravdu za dobrou cenu :). Jinak máme myslím taky zajímavé ceny, ale někdy to záleží, jak se nám podaří nakoupit, jak vyjde doprava nebo clo...Ať se vám bastlení daří! Oldřich :)
Avatar autora | 18.4.2019
+ cena a rychlost dopravy

Avatar autora 25.5.2019
Díky za hodnocení ! Oldřich :)
Avatar autora | 8.4.2019
+ Spokojenost, zboží objednáno a druhý den bylo doma

Avatar autora 25.5.2019
Zdravím Jardo, tak objednal jste si to 13:10, takže to jsme stihli v pohodě :). Ať se vám s bastlením daří! Oldřich
P Avatar autora | 3.4.2019
Velice spokojen, jsem rád, že takový tom obchod existuje.
OH Avatar autora 6.4.2019
Díky Pavle, ať se vám s Arduinem daří! Oldřich :)
Avatar autora | 2.4.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky a dodání

Avatar autora 25.5.2019
Díky za hodnocení. Oldřich :)
M Avatar autora | 2.4.2019
...nejlepší!
OH Avatar autora 6.4.2019
Díky Michale, no když myslíte tak OK :D. Já osobně si nejvíce přeji, aby nás to moc bavilo a vlastně to pak všechno ani nevnímám jako práci. Oldřich :)
Avatar autora | 2.4.2019
+ Rychlá reakce
+ Dobrá e-mailová komunikace
+ Obsáhlá nabídka
+ Návody

Avatar autora 25.5.2019
Díky za hodnocení a ať vám Průvodce světem Arduina dobře slouží ve vašem bastlení. Oldřich :)
M Avatar autora | 2.4.2019
Vše proběhlo bezvadně, knihu studuji, vše je dobře vysvětleno
OH Avatar autora 6.4.2019
Díky Mirku, tak se pak těším recenzi knihy od vás, když se podaří. Oldřich :)
L Avatar autora | 1.4.2019
Na obchůdek jsem narazil náhodou. Co mne zaujalo je nadšení majitelů pro obor, jejich odborné znalosti a ochota podání ruky v nesnázích - ne vždy se s tímto přístupem setkávám. Nabízený sortiment by mohl být širší. Kniha mne potěšila a dost překvapila, je psána srozumitelně, jazykem kterému rozumim (obdobně jako v minulém století časopis AR). Pro mne je v knižní podobě přijatelnější o proti el.knize. Díky máte mou podporu.
OH Avatar autora 6.4.2019
Díky Láďo! Ano, přiznávám, že na Arduinu trochu ujíždíme. :) Poradit někomu nám potom dělá neskutečnou radost, když ten člověk se od toho může odrazit k nějakému zajímavému projektu nebo bastlení. Vidět co lidi dokáží dělat s vlastními nápady třeba s pomocí Arduina mě pak na tom baví nejvíc! Ať se vám daří. Oldřich :)
LK Avatar autora | 1.4.2019
Velmi spokojený, dobrý sortiment a přijatelné ceny, kvalita
OH Avatar autora 6.4.2019
Díky za reakci. O tu kvalitu se snažíme a někdy s tím trochu bojujem řečeno upřímně. Snažíme se nabízet takové zboží, abychom sami stáli o to z něho bastlit nebo si hrát s děckama. Osobně nemám rád nekvalitní zboží, kde člověk ztratí moře času na řešení různých problémů jen aby ušetřil pár korunu. Ať vám to bastlí! Oldřich :)
M Avatar autora | 1.4.2019
Vše dorazilo včas a v pořádku. Povedená e-mailová komunikace. No a na hodnocení knihy ještě pár dnů až týdnů ;-)
OH Avatar autora 6.4.2019
Michale jsem rád, že máte naši knihu a těším se pak na vaše hodnocení ;) Oldřich
T Avatar autora | 1.4.2019
Jsem bezvýhradně spokojen, vždy včasné a úplné dodání, věci dobře zabalené. Dárková kniha bylo příjemné překvapení. V e-shopu se přehledně vybírá a kategorie jsou jasně zřejmé, není potřeba zdlouhavě vyhledávat. U jednotlivých položek je dostatečný popis. Rozhodně se budu vracet. Palec hore :-)
OH Avatar autora 6.4.2019
Díky Tomáši, jsem rád, že se budete vracet. Na eshopu máme ještě určitě rezervy myslím, ale naštěstí nekončíme a máme velké plány co do budoucna řešit a vylepšovat. Oldřich :)
Avatar autora | 28.3.2019
+ Dobrá nabídka věcí pro začátečníky + skvělá kniha
+ Srozumitelné popisky
+ Návody ke každému zboží v obchodě
+ Vše v češtině + názorné ukázky
- 2 dny po tom co jsem koupil knížku, byla zdarma k objednávce :D
- Chybí doporučení co si koupit do začátku (třeba nepájivou desku)

Pokud jste někdo začátečník co tím nikdy nedělal, neumí programovací jazyky a nikdy to v ruce neměl (jako já), tak na těchto stránkách jste v dobrých rukou. Já osobně jsem velmi spokojený.
Avatar autora 25.5.2019
Díky za obsáhlejší hodnocení. Knížka zdarma byla akce u příležitosti Arduino dne, tak příští rok už budete vědět, že na Arduino den máme vždycky něco special! :) Pro efektivní start s Arduinem doporučuji sledovat náš webový magazín o Arduinu arduino.cz. Najdete tam jak úplné základy, tak i pokročilejší projekty projekty s Arduinem. A samozřejmě naše kniha nebo e-book zdarma o Arduinu zaručí také kolmý start. Oldřich :)
Avatar autora | 28.3.2019
+ Rychlé, bezproblémové objednání i dodání

Avatar autora 25.5.2019
Díky za 100%. Oldřich :)

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 175

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.