Hodnocení obchodu

4,9 191 hodnocení
Přidat hodnocení
5
181x
4
6x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
LF Avatar autora | 17.9.2019
Několikaletá spokojenost. Rychlé dodání. Spolehlivost. Skvělý aktuální sortiment. Bonus, který najdete jen málokde – příjemná a vstřícná osobní komunikace.
P Avatar autora | 17.9.2019
Výborný eshop s velkým sortimentem za přijatelné ceny. Dodání proběhlo bez problému!
L Avatar autora | 13.9.2019
Objednal jsem si součástku BBC:Microbit konkretně náhradní držák na baterie a za 2 dný mi přisla zásilka naprosto vpořádku! Děkuji moc, určitě zde někdy zase nakoupím.
VB Avatar autora | 12.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojen, rychlé vyřízení objednávky, správná komunikace a kvalita, mohu jen vřele doporučit. Děkuji moc.
JO Avatar autora | 10.9.2019
S obchodem jsem velmi spokojen, po objednání rychlé dodání zboží dobrá komunikace a kvalita. Moc děkuji.
JP Avatar autora | 5.9.2019
Obchod je perfektní. Naprostá spokojenost, nemá to chybu. Rychlost dodání, široký sortiment, výborná komunikace. SUPER!!!!
OH Avatar autora 5.9.2019
Wow! Takové hodnocení to si snad ani nezasloužíme úplně se tady červenáme a všichni roboti taky! Díky Josefe! Oldřich :)
JR Avatar autora | 3.9.2019
Vyborny obchod. Odted kupuji elektronicke soucastky pouze od nich. Jedno odpoledne jsem objednal a dalsi den rano to bylo doma. Naprosto vyborne a i dobre ceny.
OH Avatar autora 4.9.2019
Díky za hodnocení Jane! Jsem rád, že vám to přišlo tak rychle. Bastlení ZDAR! Oldřich
Avatar autora | 29.8.2019
+ Rychlá reakce na objednávku a rychlé doručení přes Zásilkovnu

Obchod působí dojmem, že v něm pracují odborníci, kteří věci rozumějí. Vše bylo v naprostém pořádku.
Avatar autora 20.9.2019
Díky Jirko, tak my tady sami bastlíme, tak je to pak spíše potěšení řešit věci a předávat zkušenosti. :)
JS Avatar autora | 28.8.2019
Je to prostě fofr od objednávky po dodání.
OH Avatar autora 3.9.2019
Souhlas, někdy je to opravdu fofr i u nás :). Díky Jiří! Oldřich
JH Avatar autora | 27.8.2019
Výborný obchod od objednání přes dodávku až ke komunikaci.
OH Avatar autora 3.9.2019
Tak to vypadá, že ten eshop nemá chybu! To si teda taky něco objednám! Díky, Oldřich :)
Avatar autora | 26.8.2019
Opravdu seriózní obchod, vše, jak má být! :-)
Avatar autora 20.9.2019
Díky Tomáši, ať vám to bastlí! :)
Avatar autora | 22.8.2019
Naprosto super rychlost dodání. Umřelo mi čerpadlo od zálivky a za méně než 24 hodin už to zase běželo. Nové navíc není ponorné a má velice bytelnou konstrukci bez lepidla :)
OH Avatar autora 3.9.2019
Díky Ivo, to jsem rád, že vám to neuschlo a mohli jsme pomoct! :) Oldřich
AM Avatar autora | 14.8.2019
Velká spokojenost, na stránkách dobře označená dovolená a termín, po kterém budou objednávky vyřizovat a odesílat. Téměř obratem po tomto termínu mi přišel velmi pečlivě zabalený balíček s objednaným zbožím, milým věnováním a ještě drobným dárečkem. Myslím, že si objednám znovu :)
OH Avatar autora 3.9.2019
Díky Andreo! Také nás těšilo. Bastlířek máme přece jen o poznání méně, tak si je musíme považovat! :) Oldřich
D Avatar autora | 13.8.2019
Normálně moc nikam hodnocení nepíšu, ale tady musím udělat vyjímku. Prima ceny a super osobní přístup. Jakmile budu zase něco bastlícího potřebovat, moje první zastávka bude určitě tady. Jo, a díky za dárek i osobní vzkazík na škatuli :) Blbina, ale potěší :)) Dejv
OH Avatar autora 3.9.2019
Díky Dejve, že jste udělal vyjímku a podělil se o osobní zkušenost s náma! Ať vám to bastlí a těším se, že se na nás zase obrátíte! Oldřich
Avatar autora | 22.7.2019
+ ochotný přístup
+ rychlost dodání

Avatar autora 20.9.2019
Díky Lucie a já vás zase chci pochválit, že jste holka a bastlíte nebo máte alespoň k bastlení blízko, když nakupujete v takovým bastlířským obchůdku jako je HW Kitchen :). Bastlení ZDAR! Oldřich :)
Avatar autora | 11.7.2019
Kamarádské až rodinné jednání. Ručně psané věnování na balíčku i se smajlíkem. Jednoduše pecka!
Avatar autora 20.9.2019
Díky Ondro! Jsem rád, že se balíček líbil :). Ty věci, co naše rodinná firma dělá, nás prostě baví a bastlíři jsou většinou takoví otevření týpci, takže to pak všechno funguje přirozeně a bez nějakých formalit. Ať vám to bastlí! Oldřich
Avatar autora | 5.7.2019
+ rychlost, znalost
- není

Avatar autora 20.9.2019
Díky za vaše kladné hodnocení a nejvíce za opravu toho překlepu v procentech hodnocení, moc si toho vážím. Oldřich
Avatar autora | 29.5.2019
+ Kvalitní zboží
+ Rychlá expedice
+ Super komunikace
- Vyšší cena - ale nemusím čekat měsíce

Skvělý obchod, z mých zkušeností snad nejlepší v ČR. Komunikace s obchodem byla opravdu perfektní. A co se kvality zboží týče... Je to všechno z Číny co si budem,ale žádný problém sem neobjevil ani po 15. dnech neustálého používání. Vypadá to že jinde už arduino kupovat nebudu :)
Avatar autora 20.9.2019
Díky za hodnocení Jakube. Snažíme se to dělat dobře a jsem rád, že se to daří :). Ohledně té číny. Ono je to tak, není čína jako Čína, jak všichni víme. Rozdíly v kvalitě, které čínské firmy dosahují, jsou kolikrát velmi vysoké. Pokud je zboží z Číny, tak se snažíme spolupracovat s dodavateli, co jsou schopni dělat kvalitní věci. Každou věc testujeme a kvalitu sledujeme, tak s tím pak nejsou problémy. Na eshopu máme také spousty originálních Arduino věcí, které se vyrábějí v Itálii. Před rokem jsem viděl tu továrnu a kvalita originálů je vysoká. Tomu ale zase odpovídá cena. Ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 25.5.2019
+ Velmi vstřícné a ochotné jednání.at už telefonicky nebo formou emailu.

Avatar autora 20.9.2019
Jsem rád, že jsme mohli aspoň trochu pomoct. Oldřich :)
Avatar autora | 20.5.2019
+ Možnost osobního odběru kdykoli i o víkendu

vstříctnost ochota
Avatar autora 20.9.2019
Díky za hodnocení! Po domluvě o víkendu není problém. :) Bastlení ZDAR! Oldřich

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 194

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.