Hodnocení obchodu

4,9 443 hodnocení
Přidat hodnocení
5
429x
4
9x
3
2x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Peter | 28.9.2020
Jednoduché, príjemné a rýchle. Všetko nasvedčuje tomu, že je za tým nadšenie pre vec. Prajem Vám veľa úspechov a zdravia.
Avatar autora Z. S. | 22.9.2020
velký výběr, rychlost dodání, teď už jen začít bastlit :-)
Avatar autora Martin Šiandor | 21.9.2020
Objednal jsem si sice jednu věc, ale jsem nadmíru spokojen :) určitě doporučuji a sám zde opět něco objednám.
J Avatar autora Jan K. | 20.9.2020
Domluva na osobním předání na jedničku, koupě bez nejmenších problémů. I já se přidávám do dlouhého zástupu spokojených zákazníků, kteří mohou obchod doporučit.
O Avatar autora Ondra V. | 10.9.2020
Rychlé dodání, perfektní eshop, balíček dokonce přišel s věnováním :) Doporučuji!
F Avatar autora Filip | 8.9.2020
Děkuji za rychlé vyřízení a dodání - vše doručeno v pořádku. Doporučuji. Materiálu na zájmový kroužek máme dost a děti se na bastlení už těší. Loni je to bavilo a letos se pustíme do nových projektů.
JV Avatar autora Jan Vachuda | 8.9.2020
Uzasna pece o zakaznika... Muzu jen doporucit...
MP Avatar autora Martin Přibyl | 5.9.2020
Výborná péče o zákazníka, doporučuji
K Avatar autora Karel | 1.9.2020
Rychlé dodání, dobrá komunikace.
Avatar autora | 24.8.2020
- EduSchield je dodavan s nenaprogramovanym obvodem pro displej. Tim je nepouzitelny. Navod na programovani je nepresny.

EB Avatar autora Eliska Bursova | 2.8.2020
Vše v nejlepším pořádku. Objednala jsem si Arduino Starter Kit a mohu doporučit všem nováčkům v bastlení! :)
Avatar autora | 30.7.2020
+ Perfektni komunikace, rychlost vyrizeni objednavek, siroka nabidka

S HW Kitchen jsem velmi spokojen, vzdy rychla reakce a vyrizeni, doporucuji
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2020
Díky Martine! Bastlení ZDAR! Oldřich :)
J Avatar autora Josef1212 | 23.7.2020
Objednal jsem v neděli večer, v úterý odpoledne byl balíček v zásilkovně. Vše v pořádku. Dokonce mi pan Oldřich na balíček nakreslil smajlíka. Díky.
LF Avatar autora Ladislav Fišer | 18.7.2020
Před časem jsem si tu koupil knížku "Hradla volty jednočipy" (mimochodem moc hezká). Tentokrát jsem si chtěl dokoupit komponenty, popisované v knížce, ale některé jsem bohužel nenašel "napájecí modul do nepájivého pole" ani "analogové teplotní čidlo" popisované v knize - to je škoda. Jinak jsem tu nakupoval již poněkolikáté a budu nakupovat zas. Sortiment OK, dodání rychlé, ceny rozumné... Prostě zaplaťpánbuh, že tu takovýhle e-shop je.
Avatar autora | 13.7.2020
+ Dostávám know-how jako přidanou hodnotu.

Avatar autora (Administrátor) 1.10.2020
Díky za hodnocení Pavle. Jsem rád, že ty věci takto vidíte. Bastlení ZDAR! Oldřich
JO Avatar autora Jiří ORAVEC | 9.7.2020
Rychlý a rosáhlý obchod.
AT Avatar autora Aleš Toman | 9.7.2020
perfektní obchod,
JK Avatar autora Jiří Kochánek | 8.7.2020
Vše přišlo nejrychleji jak mohlo. Zdar bastlení.
Avatar autora | 8.7.2020
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávek, poradenská podpora. Nakupiji zde běžně. Karel
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2020
Díky Karle, je skvělé mít zákazníky jako jste VY! Spíš bych měl já poděkovat za vaše rady a zpětné vazby. Díky a ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 2.7.2020
Velmi rychlé a milé jednání.
Avatar autora (Administrátor) 1.10.2020
Díky za hodnocení bastlířko Mirko! Teda doufám, že ten Arduino kit jste brala pro sebe a ne třeba pro manžela, Ale tak i kdyby, tak zaplať pánbůh za podporující ženy, co nás chlapi nechají bastlit a ještě třeba kupují součástky na bastlení :). mějte se krásně! Oldřich

Stránka 1 z 23 , položek celkem: 449

Náš e-shop používá soubory cookies, aby to všechno pro vás dobře šlapalo. Cookies nejsou k jídlu, ale ze zákona to tady musíme mít. Odkliknutí vaše bastlení nijak neohrozí.