Hodnocení obchodu

4,9 111 hodnocení
Přidat hodnocení
5
104x
4
3x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.11.2018
Obchod bol bez problemov. Problem sa vyskytol s kurierom DPD ale az na Slovensku, za co HWkitchen obchod nemoze.
Avatar autora 16.11.2018
Dobrý den, díky za kladné hodnocení i přes problémy s dopravou. Dívám se na podrobnosti ohledně dopravy vaší zásilky a DPD to doručovalo na Slovensko skoro týden :(. To mě mrzí no hlavně, že se k vám kniha dostala. Hodně úspěchů při bastlení a práci s Arduinem! Oldřich :)
Avatar autora | 3.11.2018
+ Výběr
+ Zkušenosti
+ Návody

Avatar autora 16.11.2018
No máme ještě určitě rezervy, ale zas to člověka víc baví, když vidí co zlepšovat. Díky za skvělé hodnocení. Oldřich :)
Avatar autora | 29.10.2018
+ Technická podpora a informace
- Vyšší ceny

Avatar autora 16.11.2018
Zdravím vás a díky za hodnocení. Ohledně cen, netvrdím že se nám daří mít všechny produkty za nejlepší ceny, ale myslím si, že držíme slušné ceny a k tomu nabízíme další užitečné služby. Předně, snažíme se nabízet hlavně originální a kvalitní komponenty a ty stojí více než klony a napodobeniny. Vezměte si třeba Arduino UNO. Máte tam potisknuté konektory názvy pinů, podložku na upevnění desky, kvalitní součástky kde desku můžete napájet i 20V. Navíc ty peníze jdou na podporu a rozvoj dalších Open Source Arduino produktů a ne někde překupníkům se součástkami. Všechny produkty a tedy i klony bereme od firem, které sami dělají i vývoj a podílejí se na rozvoji Open Source světa. My se taky podílíme vývojem vlastních produktů nebo třeba webem Arduino.cz, který rozhodně není zaměřen na podporu jen toho, co prodáváme, ale celého bastlířského světa v ČR, také dáváme do světa Arduino ebook zdarma, nebo provozujeme fórum atd. Nad 2000 je doprava zdarma. Nad 5000 je kniha o Arduinu zdarma. Klidně zavolejte telefon 775030077 a projdeme konkrétní případ, kde myslíte máme vyšší cenu. Podívám se na to. Oldřich
Avatar autora | 24.10.2018
Absolutní spokojenost. Byla vyzkoušena i reklamace jednoho kusu zboží, ta proběhla ukázkově. Do budoucna budu tento obchod určitě využívat.
Avatar autora 16.11.2018
Díky za hodnocení. Ty reklamace se někdy stávají, ale nikdy před tím nedáváme hlavu do písku. Zboží, které prodáváme sami používáme například v projektech na našem blogu arduino.cz a tak si naplno stojíme za tím co prodáváme. Problém se ale může vyskytnout a já přijímám naplno výzvu ho vyřešit. Vám děkuji za poukázání na chybu o které jsem před tím nevěděl a jsem rád, že se jsme to vyřešili. Ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 23.10.2018
Vše rychle a kvalitně vyřizeno.
Avatar autora 16.11.2018
Zdravím Pepo! Rychle a kvalitně, to jste se trefil, tyhle dva parametry jsou pro nás důležité :). Díky. Oldřich
Avatar autora | 14.10.2018
Super
Avatar autora 16.11.2018
Díky! Oldřich :)
Avatar autora | 12.10.2018
Rychlé, bezvadné.
Avatar autora 16.11.2018
Supr, díky! :)
Avatar autora | 11.10.2018
Rychlá reakce a dodání
Avatar autora 16.11.2018
Díky! Oldřich :)
Avatar autora | 15.9.2018
Jsem spokojen.Doporučuji.
Avatar autora 16.11.2018
Díky za hodnocení! Ať se vám s Arduinem daří! Oldřich :)
Avatar autora | 27.8.2018
bez problémů
Avatar autora 16.11.2018
Díky. Oldřich :)
Avatar autora | 24.8.2018
+ Rychlé jednání

Avatar autora 16.11.2018
to bylo rychlé hodnocení :). Díky
Avatar autora | 1.8.2018
proste super
Avatar autora 16.11.2018
diky :) Oldřich
Avatar autora | 31.7.2018
+ Slusne ceny
+ Rychle vyrizeni objednavky
+ Dostupnost modulu nedostupnych jinde
+ dobre zpracovane odkazy k modulum u popisu

Myslim ze tento eshop ma obrovskou budoucnost, je z nej videt ze se mu venuje nekdo, kdo ma o veci zajem. V mem pripade je to prvni nakup zde, ale maximalni spokojenost.
Avatar autora 16.11.2018
Díky moc za hodnocení no abyste nás nepřechválil! Někdy tu máme ve skladě pěkný nepořádek hlavně při přejímce zboží, a taky si hrajeme v pracovní době s roboty. Oldřich :)
Avatar autora | 30.7.2018
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora 16.11.2018
Díky, ty dvě věci jsou pro nás velmi důležité, tak jste to trefil! :) Oldřich
Avatar autora | 20.7.2018
+ solídní

Avatar autora 16.11.2018
Díky a užijte si knihu :). Oldřich
Avatar autora | 29.6.2018
+ Velmi rychlá reakce - objednala jsem v pondělí odpoledne, druhý den jsem zboží obdržela.

Avatar autora 16.11.2018
Díky za hodnocení. Jsme prostě rychlíci no :). Ať vám to bastlí, Oldřich.
Avatar autora | 25.6.2018
+ dobry vyber
+ prehladne stranky

Avatar autora 16.11.2018
Díky! Oldřich :)
Avatar autora | 17.6.2018
+ Široká nabídka
+ Perfektní komunikace

Avatar autora 16.11.2018
Díky Pavle! jsem rád, že se nám daří plnit to, co je pro nás samotné důležité. Ale ještě máme rezervy, na skladě zboží fůra, ale na eshopu to ještě všechno nemáme. Ať vám to bastlí! Oldřich :)
Avatar autora | 5.6.2018
+ OBJEDNAL JSEM V PÁTEK V 16:30 A BYLO DORUČENO V PONDĚLÍ RÁNO! GENIÁLNÍ

Avatar autora 16.11.2018
Tak to byla asi náhoda! :) Ne, dělám si legraci, jsem rád, že se to podařilo rychle dodat. Depo pošty zavírá v 17:30 a DPD v 18:00 a my jsme většinou poslední co projednou branou, takže tak. Oldřich :)
Avatar autora | 5.6.2018
+ Komunikují, rychlé doručení Českou poštou!!!

Avatar autora 16.11.2018
Díky za stopro hodnocení! Také nás těšilo! :) Za kolektiv HW Kitchen, Oldřich.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 112

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.