Bastlením proti covidu! ❤️

Hodnocení obchodu

5,0 714 hodnocení
Přidat hodnocení
5
696x
4
13x
3
2x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora PQ | 27.7.2021
Perfektně zabaleno, rychlá dodávka - po telefonu rychlá bezproblémová konzultace...
J Avatar autora Jana | 26.7.2021
Rychlé dodání, díky.
Avatar autora | 20.7.2021
Musím uznat, že tento obchod je super. Nejen, že vše přišlo perfektně zabaleno a rychle, ale co mě velmi potěšilo bylo obdržení balíku s překvapením Také podpora v českém jazyce a informace na stránkách jsou super. Prostě když někdo něco dělá s nadšením tak je to hned poznat. Děkuji za Váš přístup!
Avatar autora | 19.7.2021
+ Neskutečná rychlost dodání
+ perfektní zabalení
+ popis zboží na webu a různé odkazy, které s využitím pomohou
+ Až budeme zase něco shánět, opět nakoupíme zde.

Avatar autora | 18.7.2021
+ Obchod dobrý- Objednáte, zaplatíte a dostanete.

Avatar autora | 17.7.2021
Naprosto perfektní!
MV Avatar autora Miroslav Vondra | 15.7.2021
Musím uznat, že tento obchod je super. Nejen, že vše přišlo perfektně zabaleno a rychle, ale co mě velmi potěšilo bylo osloveni na balíku ( podrobnosti záměrně neuvádím, ať nekazím překvapení). Také podpora v českém jazyce a informace na stránkách jsou super. Prostě když někdo něco dělá s nadšením tak je to hned poznat. Děkuji za Váš přístup!
M Avatar autora Martin | 15.7.2021
Naprosto perfektní, super komunikace, rychlé dodání - i piny mi připájeli a ještě poslali krabičku se smajlíkem :-) Doporučuju!
Avatar autora | 13.7.2021
+ Ústretový prístup, rýchle dodanie.

Avatar autora | 10.7.2021
S nákupem jsem spokojen (výběr, rychlost dodání, dobře zabaleno). Bohužel jeden ze zakoupených modulů "4 x relé modul s optočlenem 5VDC" nebyl plně funkční. Oznámeno prodejci který obratem poslal jiný který je již plně funkční.
P Avatar autora Petr | 9.7.2021
Oceňuji velice dobrou nabídku příslušenství k microbit a microbit - LEGO kompatibilní, nenašel jsem lépe zásobený e-shop. Vyhovuje mi, když se dají koupit i jednotlivé komponenty LEGO kompatibilní (serva, rozšiřující desky). Dále oceňuji videa, fotky u zboží a odkazy na další zdroje. Platba předem kartou, odesláno ještě tentýž den, kvalitně zabaleno. Moje druhá objednávka během asi roku a opět v pořádku.
Avatar autora | 5.7.2021
Naprosto fantastická osobní pomoc majitele obchodu. Eshop je skvělý, oceňujeme zvláště videa, která jsou pod některými položkami přístupná. Na blogu je obrovské množství informací, které nám, jako začátečníkům, obrovsky pomáhají :)
R Avatar autora Renáta | 2.7.2021
Velice spokojení.
Avatar autora | 1.7.2021
Vše v pohodě, bezva spolupráce, doporučuji
Avatar autora | 30.6.2021
+ Rychlá odezva, jak v komunikaci, tak v odbavení zboží
+ Uznání reklamace i v nestandardním případě
+ Ochota spolupráce
+ Ochota pomoci při řešení problému

Provozovatel je velice vstřícný a ochotný pomoci s problémem i za hranicí samotného prodeje (tedy nad rámec povinosti), za což má můj velký obdiv.
Avatar autora | 25.6.2021
+ Rychlost a spolehlivost dodavky
+ Kvalitni technicka podpora

JK Avatar autora Jan Kluna | 24.6.2021
Jsem velice spokojen, velmi rychlé dodání, je vidět že tento e-shop je dobře udělaný a pořád je super :-) Díky!
M Avatar autora Michaela | 23.6.2021
Maximální spokojenost! Rychlost dodání, komunikace, přehlednost webu, doplňující materiály... Až si zase něco do knihovny vymyslíme, vím, kde nakupovat :) Díky!
Avatar autora | 23.6.2021
+ Rychlost

Z Avatar autora Zdeněk | 22.6.2021
Jsem velice spokojen. Rychlé odeslání zboží a obsah zásilky dobře zajištěný proti poškození přepravou.

Stránka 1 z 37 , položek celkem: 721

Náš e-shop používá soubory cookies, aby to všechno pro vás dobře šlapalo. Cookies nejsou k jídlu, ale ze zákona to tady musíme mít. Odkliknutí vaše bastlení nijak neohrozí.